Două produse eficiente care te vor ajuta să îți modelezi corpul

Dacă te lupți cu kilogramele în plus sau dorești să îți modelezi corpul iti sugerăm  să adopți un stil de viață echilibrat  care presupune o dietă adecvată și sport.

Pentru a  obține rezultatele dorite într-un timp mai scurt vă propunem  să utilizați    produse profesionale  din portofoliul  pentru slabit  comercializate de compania OrtoProfil, leader pe piața dispozitivelor medicale din România.

Iți recomandăm două produse eficiente ce te vor ajuta să îți modelezi corpul, și anume centură și pantaloni   până la nivelul genunchilor de slabit.

 

Centură de slăbit

 

Pe lângă regimul alimentar sănătos și programul de antrenamente pe care ți l-ai propus pentru a pierde din greutate și a obține o siluetă de invidiat, ai nevoie de un mic ajutor care va grăbi procesul de slăbire și va aduce rezultatele dorite într-un timp mai scurt.

Centura este un articol de slăbit ce te va ajuta să pierzi din greutate mai repede. Pentru ca acest accesoriu să fie eficient trebuie să te asiguri că materialul din care este realizat stimulează organismul să  slăbească.

Centura abdominală de slăbit de la OrtoProfil este confecționată dintr-un material ce favorizează efectul  de saună în zona abdominală ajutând astfel la reducerea grăsimii(celulita) în timpul antrenamentelor sportive.

Acest articol tonifică abdomenul și conturează mușchii. Centura de slăbit este disponibilă în magazinul nostru online în două mărimi (1 – S-M și 2 – X-XL).

 

Pantaloni de slăbit

 

Orice persoană dorește să aibă picioare demne de invidiat și să se simtă mândră de ele. Acest lucru este posibil cu ajutorul pantalonilor de slăbit. Pantalonii de slăbit pot fi purtați la sală sau chiar acasă în timpul antrenamentelor fizice.

Pantalonii de slăbit ajută la reducerea grăsimii de pe talie, coapse și fese. Materialul acestora contribuie la crearea unui efect de saună, ce favorizează secreția glandelor sudoripare și îmbunătățește circulația sangvină, contribuind astfel în mod  eficient la efectul de ardere a grăsimii și la tonifierea musculaturii.

Pe lângă toate acestea, pantalonii mai contribuie și la eliminarea apei din organism și a toxinelor din interiorul acestuia ajutând în mod natural la procesul de slăbire și modelare corporală.  Pot  fi utilizați  și în prevenția  vergeturilor și  a varicelor.

Antrenamentele și activitățile fizice devin  mult mai mai eficiente cu ajutorul articolelor de slăbit. Acestea sunt un sprijin real în lupta cu kilogramele în plus sau pentru modelarea corporală.Datorită  compozitiei materialului din care sunt  confecționate acestea aduc doar beneficii  utilizatorului

Articolele de slăbit OrtoProfil sunt ușor de purtat, nu incomodează și nu împiedică mișcarea. Acestea pot fi purtate pe sub hainele de antrenament cu cea mai mare ușurință. Optează pentru un corp  sănătos  pe care  poti sa-l obții mai ușor folosind articole de slăbit din gama OrtoProfil, o companie cu o  experiență de 25 de ani   pe piața dispozitivelor medicale.

Add Comment